Sedan Russi födde lilla Singla, har hon i tid och otid kånkat runt på henne för att hitta en ny bolåda. Klädkammaren, är tydligen för stora kullar, och till en liten misse behövs det något mindre.
Russi tänker nog helt rätt! Vi gjorde i ordning några lådor på olika ställen. Det tog ett par dagar innan hon bestämde sig för vilken lägenhet som var bäst. Plötsligt en dag, så hade hon valt den bolåda som står i sovrummet med ett kanin/björntyg på, samt husses och mattes överkast. Därinne låg hon och diade sin lilla unge. Gissa att vi pustade ut!
Äntligen hade Russi bestämt sig för att lämna lyxsuiten med plats för eget kök, till denna lilla skruttiga etta. Komfort är inte katters passion, deras krav och mysfaktor är på en annan nivå. Lugnet har återigen lagt sig i vårt hus, och naturen talar ideligen om hur den vill ha det.
Storasyster/dotter Garissa är den mest anpassningsbara barnmorskan, hon hänger lätt med på denna flytt och gosar både med sin syster och sin mamma även i denna bolåda. När Russi matat klart, kan hon också hoppa upp på takterrassen, för att vila. Emellanåt håller Garissa dem sällskap inne i lyan.

Tjo, vad jag kan slappna av nu!

Bättre bild kommer senare, då lilla Singla och hennes mamma syns!